© 2017 Parajett AB Kontakta oss
Stacks Image 986
Stacks Image 1004
Stacks Image 56
Stacks Image 9672

Transpromo* - smart kommunikation som alltid får uppmärksamhet

Det finns en försändelse från företaget som en klar majoritet av kunderna läser. Din faktura. Undersökningar visar att 96 procent av kunderna läser sina fakturor, varje gång de kommer. Ditt fakturautskick är med andra ord ett ovanligt gynnsamt tillfälle för fördjupad kontakt med dina kunder. En chans att överraska, stimulera och erbjuda mertjänster som är direkt kopplade till mottagaren.

Det är för bra att inte utnyttja. Tryck ett budskap på fakturan/brevet. Lägg en intresseväckande bilaga i kuvertet. Överraska med färg och form. Med digitalt variabelt tryck kan du formulera ett personligt budskap eller unikt erbjudande på fakturan, riktat till just den kund som läser försändelsen.

Strategin kan förstås breddas till att även gälla andra utskick kopplade till företagets administrativa rutiner (AR).

Fördelarna är många. Distributionen är redan budgeterad och portokostnaderna blir lägre, liksom printkostnaderna, både för faktura och för bilaga.

Stanna inte vid innehållet. Prata också med oss om intelligent kuvertering som gör att rätt bilaga hamnar i det kuvert det är tänkt för.
Stacks Image 43297
Stacks Image 9724

E-faktura – den digitala marknadsplatsen

Precis som pappersfakturan ger utmärkta möjligheter till merförsäljning kan du utnyttja de digitala fördelarna när du marknadsför via e-fakturor.

De flesta privatpersoner kan få sin faktura som e-faktura. Förutom att ditt företag sparar pengar på utskick och pappershantering kan ni utnyttja webbens alla fördelar. Med länkar från din e-faktura till företagets hemsida kan du lägga upp intressanta kampanjer och erbjudanden till dina kunder.
Stacks Image 43389
Stacks Image 9732

Energifakturor som ger mer

Energifakturor är en utmärkt plattform för effektiv kommunikation. Företaget kan skräddarsy innehåll och erbjudande med utgångspunkt från mottagarens tidigare förbrukningshistorik och behov.

Med rätt information om dina kunder kan du gå så långt att alla mottagare får sitt eget unika erbjudande.

Du kan förslagsvis
ge vissa villakunder med fjärrvärme erbjudande om fast pris
erbjuda lägenhetsinnehavare specialpris på brandvarnare från en lokal elhandelspartner
ge utvalda kunder möjlighet att köpa enbart Grön el
erbjuda utbildning i elsäkerhet

Och du behöver inte oroa dig för de tekniska kraven. Vi på Parajett hanterar alla de flesta förekommande filformaten (till exempel XML och PCL) från olika energidebiteringssystem.
Stacks Image 345
* Transpromo – Det är en kombination av orden transaktion och promotion (transaktion & marknadsföring). Man kombinerar AR med ett kundanpassat budskap och får på så sätt ett kraftfullt verktyg i kommunikationen med kunden.
Stacks Image 359

E-faktura

Enkelt att länka till kampanjer på hemsidan.