© 2017 Parajett AB Kontakta oss
Stacks Image 83
Stacks Image 998
Stacks Image 172
Stacks Image 996
Stacks Image 52
Stacks Image 260

När du vill träffa rätt direkt

Du som jobbar med DM/DR ser varje dag hur snabbt den tekniska utvecklingen förändrar förutsättningarna. Du inser säkert samtidigt hur vissa sanningar inte föråldras. Till exempel att effektiv kommunikation handlar om att förmedla rätt budskap till rätt person och vid rätt tillfälle.

Vi på Parajett har lång erfarenhet av att planera och genomföra en framgångsrik DM/DR-satsning - både i små och stora upplagor. Med vår hjälp kan du ta fram DR- kampanjer som verkligen når rätt person med rätt erbjudande, vid rätt tillfälle.

Parajett ligger i framkant inom digitalt variabelt fyrfärgstryck. Med utgångspunkt från dina data tar vi fram unika färgutskick av högsta kvalitet. Vart och ett med ett innehåll som skräddarsys efter mottagarens önskemål och behov.

Vi kuverterar och distribuerar så att du vet att ditt erbjudande når ända fram till dörren. Om denna smarta och ändamålsenliga direktreklam trots allt hamnar i papperskorgen kan du ta det med ro eftersom alla våra färger är miljövänliga och pappret därför kan källsorteras som returpapper.

"Stick ut" och få bättre respons

Vad vill du uppnå med ditt utskick? Vi på Parajett kan forma din folder eller broschyr på ett sätt som ger din produkt en högre uppmärksamhet. Med hjälp av olika applikationer kan vi även få din mottagare att aktivt ta del av ditt utskick, vilket i sin tur kan leda till bättre respons.

Några exempel är att lägga på en skrapfärg, klistra på etiketter, kort eller till och med en liten give-away. Vi kan även applicera stansningar och falsningar som gör din folder eller din broschyr mer spännande och iögonfallande.

När utskickat klart och levererat till kund kommer nästa fördel… Vi lagrar ditt utskick digitalt. Ska du upprepa utskicket och skicka ut igen, behöver du bara ge oss manus på ändringarna, så fixar vi ett nytt utskick. Snabbt och lätt!
Vill du veta mer om framgångsrik DM/DR-satsning? Kontakta oss på
Stacks Image 10